Nyári pihenés a Kőrózsa Panzióban

Kedves Vendégeink!

Pihenjen nyáron kedvezményesen a Kőrózsa Panzióban.

Honlapunkon történő foglalás esetén 20% kedvezményt biztosítunk az aktuális szobaárainkból (felnőtt és gyermekárból egyaránt), 2024. július 1 és 2024. augusztus 31 között.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Köszöntő szöveg

A Kőrózsa Panzió Kemence község belterületének határán, a börzsönyi tájvédelmi körzet szomszédságában található, a Kemencét Diósjenővel összekötő út mentén. A pár méterre lévő Kemence-patak csobogása fogadja az idelátogatókat. A patak két oldalán több mint 6 hektár ligetes, gondozott területen focizhatnak, sétálhatnak a hozzánk ellátogatók. A panzióban étterem, büfé, három társalgó található. Évszaktól függetlenül mindenki választhat kedvére való séta-, illetve túra utat a Börzsöny vadregényes turistaútjai és ösvényei közül. A környéken télen is kihasználhatják a Börzsöny adottságait pl.: szánkópálya található a panzió 500 méteres körzetében. A 120 fős éttermünk felett 200 m² –es fedett terasz található, mely kiválóan alkalmas rossz idő esetén is családi valamint csoportfoglalkozások megtartására.

Szobafoglalás

Elérhetőség ellenőrzése:

Étterem

Éttermünk a Börzsöny lábánál található szép környezetben. Teraszunkról élvezhetik a természet közelségét és szépségét.

Éttermünk a Börzsöny lábánál található szép környezetben. Teraszunkról élvezhetik a természet közelségét és szépségét.

110-120 fő befogadására alkalmas éttermünk tökéletesen megfelel lakodalom, osztálytalálkozó, születésnap, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

BŐVEBBEN

Látnivalók

Programajánló Kemence az Ipoly völgyében, a Börzsöny északnyugati lábánál fekszik. A település népszerű kirándulócélpont, ennek ellenére a mai napig megőrizte jellegzetes falusi báját és hamisíthatatlan vendégszeretetét.

BŐVEBBEN